Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire perioada determinata a contractului de muncă

Prelungire perioada determinata a contractului de muncă.Buna seara va rog frumos sa mă ajutați că nu mai înțeleg nimic .lucrez la aceasta firma din 24 ianuarie 2025 pe perioada determinata .la fiecare 3 luni mi sa prelungit contractul .acum mă aflu în situația că mi sa prelungit contractul doar pentru 1 luna de zile adică 01.11 2025 până în 30.11.2025.de ce?sa mă aștept că pot să mă de-a afara?sau ???
Ultima modificare: Marți, 4 Noiembrie 2025
Ileile, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:45, 5 Noiembrie 2025
La sfarsitul perioadei sunt 3 optiuni:
- o noua prelungire;
- modificarea duratei contractului din determinata in nedeterminata;
- incetarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract durata determinata genyely genyely buna ziua un salariat cu contract pe perioada determinata caruia i-a expirat contractul poate fi angajat pe perioada nedeterminata?se poate face act ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata enesabin enesabin Sunt angajat cu CIM perioada determinata. Primul a fost pe 1 an. La incheiere mi s-a facut altul pe 6 luni, iar la incheierea lui altul pe 1 an(al treilea cu ... (vezi toată discuția)
Urgent..... prelungire contract pe revisal nou cioc natalia cioc natalia Buna ziua, va rog mult de tot un raspuns cat mai urgent: Maine, 04.10.2011 imi expira un contract la salariatul X, iar legal, azi, 03.10.2011 trebuie sa ... (vezi toată discuția)