Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Un cetatean italian, administrator unic al unei societati, poate deschide cont bancar?

Buna ziua,

un cetatean italian , administrator unic al unei societati cu sediul in Romania, poate sa deschida un cont bancar in Romania, in calitate de persoana juridica?
De ce documente are nevoie ?
multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 7 Noiembrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:53, 8 Noiembrie 2025
Uncetatean italian , administrator unic al unei societati cu sediul in Romania, poate sa deschida un cont bancar in Romania.

Trebuie mers la banca pentru acte , fiecare bancă are un regulament intern propriu, ale cărui dispoziții pot îngreuna deschiderea unui cont bancar pentru cetățeni străini, în special non-UE sau din zone de conflict.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înființare firmă cetățean non ue rezident în românia. care sunt actele și costurile necesare? Andreea355 Andreea355 Buna seara.Am rugamintea sa-mi spuneti care sunt actele si costurile necesare infiintarii unei societati de către un cetățean străin Non UE,care deține ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui cont bancar pentru o persoana juridica Timotei Dragoi Timotei Dragoi Bună ziua, Se dorește deschiderea unui cont bancar pentru o persoana juridica (asocitul unic este cetatean strain, israelian), am înteles că nu se poate ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate negrila negrila pot cetatenii straini sa dobandeasca drept de proprietate asupra terenurilor(din Romania)? (vezi toată discuția)