avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschiderea unui cont bancar pentru o persoana juridica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschiderea unui cont bancar pentru o persoana juridica

Bună ziua,
Se dorește deschiderea unui cont bancar pentru o persoana juridica (asocitul unic este cetatean strain, israelian), am înteles că nu se poate deschide online ci ar trebuie prezența fizică.
Sunt bănci care acceptă deschiderea fara prezenta fizică?
Se poate să îmi faca împuternicire sau procură ca eu cetatean roman sa îl reprezint in fața bancii?

2. El doreste sa achitioneze un imobil in Romania, poate ca persoana fizică cetatean strain non-EU să împrumute firma?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori sa aflu parerea unui avocat despre o situatie ... david.rotaru david.rotaru Buna ziua! As dori sa aflu parerea unui avocat despre o situatie mai ciudata, privind achizitionarea unui apartament, situatie pe care o voi descrie in detaliu ... (vezi toată discuția)
Obtinere card la o banca romaneasca pentru cetatean strain negrilamelis negrilamelis Buna ziua.Ma intereseaza daca un cetatean strain poate obtine un card bancar la o banca din Romania pe baza pasaportului ca act de identitate.Si daca ... (vezi toată discuția)