avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Aș dori să deschid o firmă care sa producă (și ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Aș dori să deschid o firmă care sa producă (și ...

Buna ziua
Aș dori să deschid o firmă care sa producă( și eventual...să comercializeze) suveniruri de genul pirogravurilor cu imagini ale atracțiilor turistice. De exemplu, cu imaginea Ateneului. Oare aceste obiective turistice sunt protejate de drepturi de autor? Sau se pot folosi de către oricine?

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor in fotografia comerciala alexpascariu alexpascariu Buna ziua! Sunt fotograf si realizez personal imagini cu diferite obiective turistice din orasul meu (doar exterior), pe care mai apoi le folosesc pentru ... (vezi toată discuția)
Contract drepturi de autor florin_pantazii florin_pantazii Buna ziua ma numesc Florin si as-i dori sa aflu niste informati despre dreptul de autor. Dorec sa deschid un site ( magazin oline ) dupa o metoda cred eu unica ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant in paris serban_mihai158 serban_mihai158 Buna ziua, as dori sa imi deschid o firma, un srl-d. Doresc sa fac poze la minut in Paris de exemplu pe strada, si dores sa vand si suveniruri daca se poate, ... (vezi toată discuția)