Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuiesc la etajul 7 într-un bloc cu 8 etaje și ...

Bună ziua,
Locuiesc la etajul 7 , într-un bloc cu 8 etaje și mă confrunt cu următoarea situație :-- proprietarul apartamentului de la etajul 8 , a desființat o coloană de ventilație de la bucătărie și baie ,( fiecare structură are 2 coloane , cu guri de ventilație pe etaje 1 ;3 ; 5; 7 , iar a 2 a pentru etajele 2; 4 ; 6 ; 8 , rupînd și o parte din peretele despărțitor dintre cele 2 coloane , lăsînd numai una ! M-am adresat asociației de proprietari și proprietarului , inclusiv ( după cîțiva ani compartimentului " disciplina în construcţii ) , nu s-a rezolvat nimic ! Întrebare :-- Cui și cum să mă adresez !?
Vă mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 12:32, 14 Noiembrie 2025
Buna ziua

Ce raspuns ati primit de la ISC?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire buna ziua, am o mica problema si nu stiu cui sa ma adresez, ... Paul2017 Paul2017 Lamurire Buna ziua, Am o mica problema si nu stiu cui sa ma adresez, locuiesc intr-un bloc cu 4 nivele, eu locuiesc la ultimul nivel. De ceva timp cei ... (vezi toată discuția)
Mansardare terasa lalibaci lalibaci Locuiesc la etajul II intr-un bloc din Brad,jud.Hunedoara.Blocul are 4 etaje iar la parter sunt magazine.Este vorba de terasa ce separa magazinele de ... (vezi toată discuția)
Vecinul isi baga hota de la bucatarie in casa mea! ContSters277537 ContSters277537 Am un vecin nesimtit care de doi ani a modificat constructia in sensul ca a facut bucatarie din baie si pe unica aerisire de la baie a bagat hota lui, ... (vezi toată discuția)