avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie in ANULARE STRAMUTARE, termenul pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie in ANULARE STRAMUTARE, termenul pentru CONTESTATIA IN ANULARE LA STRAMUTARE a fost fixat dupa PRONUNTAREA APELULUI

In legatura cu un APEL la o PLANGERE CONTRAVENTIONALA solutia a fost amanata pentru 21.11.2025, dar eu am formulat si o CONTESTATIE IN ANULARE la o deciziei de respingere a STRAMUTARII acestui proces,iar termenul a fost stabilit la data de 26.11.2025, mai are rost sa ACHIT TAXA DE TIMBRU pentru CONTESTATIA IN ANULARE LA STRAMUTARE in conditiile in care instanta se poate deja pronunta in data 21..11.2025 asupra APELULUI ??? se mai poate judeca CONTESTATIA IN ANULARE ASUPRA STRAMUTARII dupa o decizie definitiva a APELULUI ?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cauza ramasa fara obiect? natyca natyca Buna ziua Am formulat o cerere de stramutare a unui dosar penal. In acest dosar penal s-a pronuntat Judecatoria, am formulat recurs apoi am formulat cererea ... (vezi toată discuția)
Apel euaceeasi euaceeasi Buna seara...... Am avut un proces cu politia rutiera pentru contestatie proces verbal si astazi am aflat decizia judecatoarei.... Tip solutie: Respinge ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala respinsa- cand pot sa predau permisul? mirey0304 mirey0304 Buna ziua, In luna mai anul acesta mi-a fost retinut permisul de conducere. am depus contestatie impotriva procesului verbal si mi s-a inapoiat ... (vezi toată discuția)