avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Soția mea a fost împroprietărită cu un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Soția mea a fost împroprietărită cu un teren ...

Bună seara. Soția mea a fost împroprietărită cu un teren in baza articolului 35 legea 18/1991. Terenul este bun comun? Soția nu a fost membru CAP, nu a avut teren înainte de revoluție. A primit în concesiune un teren in 1995 pentru activitatea comercială pe care o desfășura ( deținea un Srl)și ulterior a fost împroprietărită de către primărie cu terenul respectiv. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Titluri de proprietate si legea 18/1991. cristina-mcc cristina-mcc Niste rude au cumparat inainte de Revolutie un teren intravilan , cu chitante de ma^na. Ulterior cumpararii terenului , dar tot inainte de Revolutie, au ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate ContSters134265 ContSters134265 Matusa mea detine, in original, Procesul verbal de improprietarire al tatalui sau din anul 1931, pentru primirea de la seful regiunii agricole, judetul ... (vezi toată discuția)
Reconstituirea dreptului de proprietate Feraru Elena Feraru Elena Socrii mei in anul 1958 au cumparat un teren in raza comunei si a fost incheiat un act de vanzare-cumparare sub semnatura privata , pe care au construit o ... (vezi toată discuția)