avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Mama mea are un teren ,cartile funciare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Mama mea are un teren ,cartile funciare încă nu ...

Bună ziua! Mama mea are un teren ,cartile funciare încă nu au ieșit. Poate mama sa vina la un notar sa declare ca in caz ca se întâmplă ceva cu dansa mi-e îmi revine terenul?

Alte discuții în legătură

Executare silita ell_dany_el ell_dany_el Ca mai toți cetățenii Romaniei am avut un credit la banca Transilvania, am plătit o lunga perioada ratele după care datorita unor situații mai grele, nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,eu si sotul in septembrie 2019 am cumparat un teren ... Ana710 Ana710 Buna ziua ,eu si sotul in septembrie 2019 am cumparat un teren dar sa facut un ante contract de vanzare cumparare terenul a fost luat in rate 4000€avans si ... (vezi toată discuția)
Contract vz-cumparare neridicat de la notariat elena_1234 elena_1234 Buna seara, Mama mea a vandut in 2002 9 ha de pamant. Tranzactia s-a efectuat la un notariat in Galati, noi fiind din alt oras. Mama s-a grabit atunci si nu ... (vezi toată discuția)