avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Doresc sa stiu
Discuție deschisă în Executare silită

Doresc sa stiu

Buna ziua .Eu am lucrat ca inginer la Complexul Energetic Oltenia si am iesit la pensie .Am solicitat de mai multe ori la CEO sa imi elibereze o adeverinta pe bruturi , dar aceasta a refuzat sa imi emita aceasta adeverinta .Atunci i-am actionat in instanta si la Tribunalul Mehedinti mi-au dat castig de cauza , instanta obligand CEO sa imi elibereze adeverina pe bruturi pe toata perioada cat am lucrat la ei si anume ( 1992 -2022 ) cand am iesit la pensie .Ulterior dupa ce hotararea a ramas definitiva m -am adresat unui executor judecatoresc si acesta pentru ca au refuzat sa imi elibereze o adeverinta comform legii ( mi-a eliberat una , dar necomforma )le-a facut dosar de executare . Intre timp CEO , a facut contestatie la executare intr-un alt dosar si a solicitat intoarcerea executari impotriva mea . Ei mi-au mai emis o alta adeverinta , dar si aceasta necomforma cu hotararile ICCJ si nu a fost acceptata de Casa de Pensii Mehedinti , iar procesul a continuat .In data de 12 .11.2025 a avut loc ultimul termen si sa amanat pronuntarea pana in data de 19.11.2025 cand sa dat si pronuntarea . Eu m-am uitat pe portalul tribunalului gorj si solutia pe scurt a fost urmatoarea : Admite apelul. Înlocuieşte considerentele încheierii apelate conform considerentelor prezentei decizii. Menţine soluţia pronunţată prin încheierea apelată. Definitivă. Pronunţată, astăzi, 19.11.2025, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. .Mentionez ca eu am facut apelul si am solicitat sa respingerea actiunii facute de CEO impotriva intoarcerii executarii impotriva mea si de a mentine hotararea judecatoreasca definitiva de la TRibunalul Mehedinti si Judecatoria Tg Jiu , in care se specifica ca ; CEO are obligatia sa imi elibereze o adeverinta pe bruturi pe toata perioada lucrata la CEO , iar pana la indeplinirea obligatiei de a face ,li sa impus sanctiuni de achitare cate 100 de lei pentru fiecare zi de intarziere .

Intrebarile mele sunt :

1. Ce inseamna ca imi admite apelul si inlocuieste considerentele incheierii apelate comform considerentelor prezentei decizii,Mentine solutia pronuntata prinincheierea apelata .Definitiva

2. Doresc sa stiu daca sa admis apelul , eu mai trebuie sa achit banii catre CEO asa cum solicita acestia ca urmare a intoarcerii executarii impotriva mea .

Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Buna ziua . am o executare silita pentru c.e.oltenia , intrucat ... dodorel62 dodorel62 Buna ziua . Am o executare silita pentru C.E.Oltenia , intrucat in urma unui proces castigat de a mi elibera adeverinta pe bruturi , refuza sa o faca . Acum au ... (vezi toată discuția)
Buna seara .eu am avut un proces cu ceo , pentru am elibera o ... dodorel62 dodorel62 Buna seara .Eu am avut un proces cu CEO , pentru am elibera o adeverinta si am avut castig de cauza . Nu a mai facut CEO , contestatie si hotararea a devenit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .am avut un proces cu ceo , pentru am elibera o ... dodorel62 dodorel62 Buna seara .Eu am avut un proces cu CEO , pentru am elibera o adeverinta si am avut castig de cauza . Nu a mai facut CEO , contestatie si hotararea a devenit ... (vezi toată discuția)