avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua sunt divotata de tatăl copilului ,copilul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua sunt divotata de tatăl copilului ,copilul este cu ...

Bună ziua sunt divotata de tatăl copilului ,copilul este cu ces și chiar eu dacă sunt în concubinaj cu alt cineva copilul mai poate beneficia de bursa medicala de la școală.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Bursa ces l.grecea70@gmail.com l.grecea70@gmail.com Am un nepot in plasament familial noi fiind bunicii paterni ai minorului si avand hotărârea de la tribunal ca drepturile și obligațiile părintești vor fi ... (vezi toată discuția)
Bursa medicală daleioan daleioan Bună seara. Am un copil cu handicap grav ( parapareză spastică) integrat în învățămantul de masă. Va fi în clasa a șaptea. Beneficiază de ... (vezi toată discuția)
Bursa socială elevi claudiaalex claudiaalex Buna ziua, legat de bursă socială familie monoparentala de exemplu tatăl și copilul stabilit domiciliul la tatăl copilului cu sentința judecătorească ... (vezi toată discuția)