avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara, sunt presedinta unei asociatii de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara, sunt presedinta unei asociatii de proprietari, banca ...

Buna seara, sunt presedinta unei asociatii de proprietari, banca Raiffeisen ne-a blocat contul pentru ca nu avem un certificat de grefa de la judecatoria sectorului 4 Bucuresti, din care sa dovedeasca faptul ca Asociatia de Proprietari nu s-a desfiintat. Asta ca sa ne actualizeze datele. Acum cativa ani am fost la judecatorie unde numai ca nu m-au luat la bataie pentru solicitarea mea si mi-au dat certificatul de grefa dupa mai bine de 2 luni. Dar atunci proprietarii nu plateau cotele de intretinere online. In aceasta situatie nu avem cum sa platim furnizorii de servicii. Acum cu toate schimbarile cu programul lor de protest si reducerea programului de lucru, pot oare sa depun actele necesare online si pe ce adresa ? Eu am cautat un model de cerere pentru acest caz, dar nu am gasit si nici ce acte trebuiesc depuse sau trimise.
Va rog sa ma ajutati cu o informatie, sa-mi spuna si mie cineva ce documente trebuie sa prezint acolo si si pe ce adresa pot trimite online si un model de cerere pentru judecatoria sectorului 4. Dupa ce rezolv aceasta situatie neplacuta am de gand sa deschid cont la alta banca, respectiv la BRD care nu cere mereu certificat de grefa. M-am interesat la mai multe banci, BCR, Alfa Bank, Unicredit, Transilvania... toate solicita certificat de grefa. Dar ca sa pot transfera bani asociatiei la alta banca, am nevoie de acest certificat de grefa ca sa ne deblocheze contul.
Va multumesc !
Ultima modificare: Joi, 20 Noiembrie 2025
oret20, utilizator

Alte discuții în legătură

Somaj Cris11111 Cris11111 Buna daca inainte sa intru in concediu de crestere copil am fost in somaj si la 1 an si 10 luni maangajez primesc stimulentul de insertie ?si ce acte imi ... (vezi toată discuția)
Este legal ca pentru a inchide al 2-lea cont, cf. legii 196/28.09.18, sa ni se solicite certificat de grefa? Asociatia de Proprietari N. Balcescu Asociatia de Proprietari N. Balcescu Suntem o Asoc. de Propr. constituita in 2002 avand cont la Alpha Bank. Actualul presedinte este ales din 2004. In 2009, Asociatia a incheiat un Contract de ... (vezi toată discuția)
Administratie carmenss carmenss Buna ziua, Un administrator imobile doreste sa plateasca taxele salariale ale lui, in baza CIM pe perioada lunii aprilie... unde merge? in baza a carui ... (vezi toată discuția)