avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Sunt divorțat și am o hotărâre ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Sunt divorțat și am o hotărâre judecătorească ...

Bună ziua.
Sunt divorțat și am o hotărâre judecătorească în care am un program stabilit cu copilul :
Tatăl ia copilul și îl aduce la domiciliul mamei. Sâmbăta dimineață ora 10. 00 pana Duminica ora 18.oo.
Menționez ca mama a schimbat domiciliul (nelegal) din hotărâre, unde locuiește acum locuiește fără nici o forma legala plus de asta distanta este mult mai mare și îmi afectează programul cu copilul
Este ok ca eu tatăl sa merg sa iau copilul de la aceea adresa nelegala??
Mulțumesc frumos ptr răspunsuri....

Alte discuții în legătură

Cum procedez? MYK272est MYK272est Buna ziua! La program vizitare minor cu preluare de catre tata la domiciliul acestuia in primul si al treilea weekend al fiecarei luni, de vinerea seara ora ... (vezi toată discuția)
Am castigat procesul de divort...pot sa declar apel? ionita.mara ionita.mara Buna seara, Am castigat procesul de divort in sensul ca tot ce am solicitat mi-a fost aprobat, si anume desfacerea casatoriei din vina sotului, pensia, ... (vezi toată discuția)
Interpretare hotarare judecatoreasca program de vizita mariabc mariabc Va rog, putin ajutor cu interpretarea unei hotarari, privind programul de vizita: \"Tatăl are dreptul de a lua minora la domiciliul său, timp de o ... (vezi toată discuția)