avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie CO
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie CO

Buna ziua! Am urmatoarea speta: unui angajat i se modifica norma de munca din 8 ore in 2 ore. Din perioada cu 8 ore, ii raman zile de CO neefectuate. Cum se calculeaza indemnizatia de concediu, daca va efectua zilele de CO cand e pe progarm de 2 ore, si cu salariul corespunzator normei? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in perioada de preaviz pt restructurare ContSters88537 ContSters88537 Buna ziua, In perioada preavizului pt restrucurare, concediul de odihna se acorda cu acordul partilor sau este dreptul angajatului? Se scad cele 7 zile de ... (vezi toată discuția)
Co corespunzator anului 2012, obligata sa-l uzez in 2013 si platit corespunzator unei 1/2 de norma-acum sunt si in pensie de gradul iii Angela_b1260 Angela_b1260 Buna ziua Am cateva nelamuriri legate de CO-ul meu neuzat si va rog sa ma ajutati: Incepand cu 01.02 2012- pana la 31.07. 2013 am fost in ... (vezi toată discuția)
Co neefectuat anda_bebeko anda_bebeko buna ziua, de la data de 13 mai 2011 sunt angajata la angajatorul X cu norma intreaga, cu salariul brut 880 lei, iar din 17 iulie 2012 contractul s-a ... (vezi toată discuția)