Bună ziua
Ma confrunt cu o situatie pe care nu o inteleg si am nevoie de ajutor.La mine la munca mi s-a desfiintat postul,mi-au oferit altceva,am acceptat si imediat a doua zi am intrat in concediu de odihna.La munca aveam o baraca ce tinea loc de vestiar,in timp mi-am adus de acasa cam tot ce imi trebuia,masa,scaun,dulap,oglinda,frigider.Un individ care este administrator,in lipsa mea,a intrat in acel vestiar si mi-a scos tot afara.Nu stiu unde le-a dus sau ce a facut cu ele.Vin si va intreb pe dumneavoastră,eu sunt in continuare angajata,sunt in concediu de odihnă,este normal comportamentul acestui individ?Chiar daca ii trebuia acel vestiar,este normal sa intre si sa imi scoată lucrurile afara fara sa ma sune,puteam merge eu sa imi adun lucrurile!?Fata de masa,ceas de perete,rola de hârtie prosop,hârtie igienică,șervețele umede,astea toate erau cumpărate de mine din banii mei,ei mi-au pus la dispoziție doar un vestiar gol si asta cu scandal pentru ca din partea lui puteam sa stau si pe afara!Va mulțumesc anticipat pentru raspuns!