Buna ziua. As avea o rugaminte, daca poate cineva sa ma ajute cu o informatie: Daca cineva a adus o masina second-hand din Germania in luna mai 2009 si a platit 33oo lei taxa de poluare pentru a o putea inmatricula, mai poate sa recupereze banii respectivi si care ar fi modalitatea. Inca nu s-a facut absolut niciun demers. Nu e prea tarziu, nu e problema ca au trecut mai mult de 6 luni ?. Poate cineva sa-mi dea un model de cerere catre Finante pt. restituirea sumei (ca am inteles ca asta trebuie facut prima data). Multumesc f.f.f. mult daca cineva isi va putea pierde timpul cu mine. Sincere aprecieri...si va doresc toate cele bune.
Recuperare taxa auto
ioancs
buna ziua, sunt din orasul buhusi judetul bacau si am inmatriculat o masina second hand adusa din germania pentru care am fost nevoit sa platesc taxa de ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare
Pilu
Buna seara. As fi profund recunoscator daca mi-ar trimite cineva un model de cerere de chemare in judecata pentru restituirea taxei de poluare. Si catre cine ... (vezi toată discuția)