avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Salutări.!. Aceiași situație străbat și eu .. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Salutări.!. Aceiași situație străbat și eu .. după ce nu ...

Salutări.!.
Aceiași situație străbat și eu
.. după ce nu am putut lua legătura cu băiatul și am fost denigrat si aliniat față de copil 3ani .. bașca că a ieșit din țară,fugit cu băiatul fără știrea și acordul meu

Alte discuții în legătură

Copilul mi-a fost scos din romania fără știrea și acordul meu ... puscasu-marius puscasu-marius BUNA ZIUA ! Ma confrunt cu o situație ,destul de urata Copilul m-a fost scos din romania fără știre-a și acordul meu ..pe lângă faptul ca nu am ... (vezi toată discuția)
drepturile mamei butnaru alina violeta butnaru alina violeta -------------------------------------------------------------------------------- Buna ziua,numele meu este alina,locuiesc in Iasi dar momentan ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! fata mea a stat în concubinaj cu un băiat de etnie ... Selena1979 Selena1979 Bună ziua!fata mea a stat în cuncubinaj cu un băiat de etnie romă si au un copil de 2 ani și 10 luni fiind si gravidă in luna a 8-ași am adus-o acasă ... (vezi toată discuția)