avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Infiltratii condens ac vecin
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Infiltratii condens ac vecin

Buna ziua.
Daca de la un vecin se infiltreaza condensul provenit de la ac si provoaca daune,si nu vrea sa-si remedieze roblema nici dupa implicarea asociatiei,politia locala are drept de a interveni in astfel de cazuri sa-l amendeze?
Ultima modificare: Vineri, 21 Noiembrie 2025
bianca_bianca92, utilizator

Alte discuții în legătură

Infiltratii ac vecin bianca_bianca92 bianca_bianca92 Buna ziua. Daca de la un vecin se infiltreaza condensul provenit de la ac si provoaca daune,si nu vrea sa-si remedieze roblema nici dupa implicarea ... (vezi toată discuția)
Problema condens de la aerul conditionat radu.s radu.s Problema Condens de la AC Buna ziua, am si eu urmatoarea problema. Eu locuiesc la parter, vecinul de la etajul 5 avand un AC care imi curge sub geamuri ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. problema este urmatoarea: locuiesc intr-un bloc de ... ComN ComN Buna ziua. Problema este urmatoarea: locuiesc intr-un bloc de 4 nivele, la parter. Sunt 4 scari, lipite iar intre ele este o curte interioara betonata. Toti ... (vezi toată discuția)