avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Există aici foste cadre militare care au facut parte ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Există aici foste cadre militare care au facut parte din corpul ...

Există aici foști cadre militare care au facut parte din corpul maiștrilor militari si și au dat demisia? Sau cel puțin persoane care au auzit. Cat este de plata dupa 2 ani de scoala postliceala?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Noiembrie 2025
Cozo1511, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata scolarizare (curs) institutie militara mariuss1980 mariuss1980 Am fost angajat timp de cca 3 ani in cadrul unei institutii militare, ca si ofiter, si cu ceva timp inainte sa imi dau demisia am participat la un curs ... (vezi toată discuția)
Studii medii? angizah angizah Va rog frumos dati-mi o solutie. Am o persoana care a absolvit 4 ani de liceu dar nu are diploma de bacalaureat .Are un certificat de absolvire a liceului ... (vezi toată discuția)
Cadru militar pe baza de contract Nicoleta. Constanta Nicoleta. Constanta Buna ziua. Problema cu care ma confrunt este urmatoarea: am doi frati care s-au inscris in armata la o scoala militara unde li s-a promis solde bune si salarii ... (vezi toată discuția)