avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Anul acesta copiii mei nu au mai primit bursa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Anul acesta copiii mei nu au mai primit bursa monoparentala/socială ...

Buna seara! Anul acesta copiii mei nu au mai primit bursa monoparentala/socială mi s-a explicat ca nu are rost sa mai depun dosarele pe motivul pensiei alimentare care s-a calculat ca si venit impozabil! Cum este legal?

Alte discuții în legătură

Bursa sociala-familie monoparentala buna seara!in urma cu vreo ... lllucci lllucci Bursa sociala-familie monoparentala Buna seara!In urma cu vreo doua saptamani s-a aprobat o lege, in care specifica ca acei copii care provin din familii ... (vezi toată discuția)
Dosar bursa sociala duluman2002 duluman2002 Buna seara. Am o intrebare privitoare la depunerea dosarului pentru bursa sociala in calitate de student. Parintii mei sunt divortati, iar mama mea are o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! alocația de stat pentru copii și pensia alimentara ... Livia44 Livia44 Bună ziua! Alocația de stat pentru copii și pensia alimentara sunt venituri supuse impozitarii? Rog raspuns cu justificare prin lege, articol, litera. Am ... (vezi toată discuția)