Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități, chiar ...

Bună ziua,
Am parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități,chiar nu am observat semnul (asta nu scuză cu nimic fapta),am primit în parbriz o înștiințare de la poliția locală și vreau să știu ce risc în acest caz.
Doresc să aflu dacă pot primii minimul din sumă, adică 2000 de lei care este mare și asta.
Mulțumesc anticipat pentru eventualele sfaturi!
Cel mai recent răspuns: raul2025 , utilizator 16:27, 24 Noiembrie 2025
Mulțumesc de sfat,am fost de dimineață și am scăpat cu amendă de 200 Ron,ma încadrat la parcare neregulamentară și nu la parcare pe loc destinat persoanelor cu dizabilități.
Am scăpat ca prin urechile acului!

POPA GHEORGHE a scris:

Banuiesc ca prin instiintarea din parbriz ati fost invitat la sediul politiei locale. Mergeti si discutati, poate scapati chiar de amenda, daca sunteti la prima abatere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda parcare spațiu verde s6 Emib97 Emib97 Salut! Am găsit in parbrize astăzi o “ comunicare” de la poliția s6 privind parcarea autovehicului pe spațiu verde. Spațiul unde am parcat nu este ... (vezi toată discuția)
Amenda in parcare kaufland denisimona denisimona Buna seara, in aceasta seara am luat amenda in parcare la Kaufland pentru ca am parcat pe ultiml loc pentru persoane cu dizabilitati, dupa el urmand cele ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare neregulamentara Srb Srb Are voie politia sa dea multiple amenzi pentru aceeasi parcare neregulamentara pentru acelasi loc si masina? Ma refer daca o masina a fost parcata in acelasi ... (vezi toată discuția)