avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... B ună ziua Am operat fata si pt ca nu lucra Am fost ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

B ună ziua Am operat fata si pt ca nu lucra Am fost sa.i plătesc ...

B
ună ziua Am operat fata si pt ca nu lucra Am fost sa.i plătesc asigurare Contractul se face acum pe un an Față după 5 luni s.a angajat Acum ea plătește si de la angajator si asigurarea de la ANAF Este normal ca 6 luni de zile o persoana sa plătească 2 asigurări Ce am putea face?

Alte discuții în legătură

Cass persoana fara venit andrei_avram andrei_avram Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Anul trecut pana in februarie am lucrat la o societate, de unde mi-am dat demisia pentru a ... (vezi toată discuția)
Calitatea de co-asigurat - urgent samyku samyku Va rog mult sa-mi spuneti si mie dupa cat timp sotia poate sa fie co-asigurat al sotului? Doar el lucreaza... De la Casa de Sanatate ei spun ca numai dupa ce ... (vezi toată discuția)
Medic de familie mariposa mariposa Buna ziua la toata lumea.E foarte frumos cum este scris "sa schimbam inpreuna legea"dar din nefericire cred ca suntem toti un Don Quite!!!As avea o intrebare ... (vezi toată discuția)