avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna, am un copil de 2 ani dintr-o relație fără ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna, am un copil de 2 ani dintr-o relație fără căsătorie. ...

Buna, am un copil de 2 ani dintr-o relație fără căsătorie. Copilul a fost recunoscut de tata însă acuma a decis sa conteste paternitatea pe suspiciuni. Eu sunt de acord cu acțiune lui, instanta a acordat test adn. Ce se întâmplă dacă nu ma prezint la test cu copilul știind sigur ca este al lui. Pot sa nu ma prezint ori de câte ori incuvinteaxa judecatoria testul?

Alte discuții în legătură

Procedura de desfiere atat in varianta amiabila, cat si in versiunea prin instanta Nicolae Slava Nicolae Slava As dori sa pun in discutie o problema foarte importanta, dar si destul de delicata. Acum aproximativ 30 de ani, am fost casatorit si, ulterior, am divortat, ... (vezi toată discuția)
Test adn cerut de tata adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, Posibilul tata poate cere efectuarea unui test ADN? Daca da in ce conditii? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cererea efectuãrii testului de paternitate dupa 14 ani paramore paramore Bună! Se poate cere de către tată efectuarea unui test de paternitate dacă minorul a împlinit deja vârsta de 14 ani? Copilul a fost conceput ... (vezi toată discuția)