Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună ziua! Aș vrea să încep o activitate de "patiserie" pentru ...

Bună ziua! Aș vrea să încep o activitate de "patiserie" pentru căței, recompense preparate de mine (biscuiți, torturi, etc.) cu vânzare online, pentru început. Știe cineva pe ce cod caen se autorizează asemenea activități și în ce condiții (ceva atesta/certificat, autorizație de mediu sau sanitar-veterinară etc.)?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Barbur , utilizator 16:34, 25 Noiembrie 2025
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Mulțumesc pentru răspuns, dar nu este genul de activitate și nici scara la care mă gândesc. Nu există vreo diferențiere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dulciuri de casa - ce autorizatii sunt necesare pentru preparare si comercializare? saadeddine saadeddine ma intereseaza mult afacerea dar nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie -in special cele sanitare- daca pot sa o pun in practica legal??!! mai exact va ... (vezi toată discuția)
Pentru cafenea autorizația veterinar sanitara? Cavallo pazzo Cavallo pazzo Pentru o cafenea (cod caen 5630) este nevoie de autorizația veterinar sanitara? Dacă da, puteți să-mi spuneți cum se obține, ce documente şi condiții ... (vezi toată discuția)
As vrea sa deschid o prajitorie de cafea (caen 1083) cafengescu79 cafengescu79 Buna ziua, As vrea sa deschid o prajitorie de cafea (CAEN 1083) si aș vrea sa știu care sunt normele de procedura (nu sunt 100% sigur ca așa se numesc) ... (vezi toată discuția)