Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

daca angajez student, 6 ore, care sunt contributiile la stat ...

daca angajez student, 6 ore, care sunt contributiile la stat 2025
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 26 Noiembrie 2025
La salariul pe care-l acordati .. Conform Codului Fiscal, nu se aplică suprataxarea muncii part-time pentru elevii și studenții cu vârsta până la 26 de ani înscriși într-o formă de școlarizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca part-time - întrebare (doctorand) bună ziua! ... SebSebSeb SebSebSeb Contract de munca part-time - întrebare (doctorand) Bună ziua! Am o întrebare legată de ordonanța actuală referitor la Regimul de impozitare a ... (vezi toată discuția)
Plata contributii elev angajat cu 6 ore/zi mendeleev mendeleev Vreau sa angajez cu cim de 6 ore/zi un elev in varsta de 17 ani pe perioada vacantei acestuia. Salariul sau de incadrare va fi 1425 lei . Contributiile le voi ... (vezi toată discuția)
Plata contributii pt angajat(pensionar de boala) cu norma 4 ore Vicky82 Vicky82 Am la firma un angajat cu norma partiala de 4 ore. El este si pensionat pe caz de boala. Intrebarea mea este: avand in vedere modificarile privind plata ... (vezi toată discuția)