Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme asociatie/ amenintari cu trimitere in instanta

Buna ziua.
Am o problema cu presedintele de asociatie prin faptul ca refuza sa imi trimita lunar ce este de plata la asociatie eu fiind plecat din tara. I-am cerut in mod express sa imi trimita prin mesaj/whatsapp/email etc dar refuza sa faca acest lucru. Cum pot actiona/obliga asociatia sa imi trimita ce este de plata lunar? Daca se ajunge in instanta pentru neplata pot dovedi ca a refuzat sa imi trimita ce este de plata?
Cel mai recent răspuns: popdan , utilizator 10:19, 4 Decembrie 2025
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Subliniez că între dvs și Asociație nu e o relație client - furnizor, astfel că obligațiile asociației nu sunt automat drepturile dvs. Sunteți într-un fel de CAP, mai pe înțelesul dvs

DrakarRo a scris:

:) foarte greu cu o persoana care mai mult liber decât minte

adriandimitriu a scris:

Încercați să vă împrieteniți

Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Noiembrie 2025
adriandimitriu, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrucat veniti sporadic in tara, alimentati, in avans, contul asociatiei cu o suma care sa acopere intretinerea pe cateva luni... Ca solutie de avarie! Nu va mai bateti capul cu persoane ca se cred stapanii blocului!
Ca o curiozitate: daca nu platiti vreo cateva luni intretinerea, va va contacta sa va spuna ca aveti x lei de plata?
Dacă pierdeți vremea cu astfel de întrebări nu rezultă puținul timp liber. Un vecin ,poză de pe lista cu cheltuieli, trimitere si primire rapidă. Dar așa e mai simplu de a căuta nod în papură. Alegeți calea cea mai simplă în sec. XXI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate face legal daca un proprietar refuza sa creeze asociatie ... lenapawlo lenapawlo Ce se poate face legal daca un proprietar refuza sa creeze asociatie de proprietari fara temei? (vezi toată discuția)
Buna ziua mă poate obliga asociația de proprietari sa dau bani ... Mantescu Mantescu Buna ziua mă poate obliga asociația de proprietari sa dau bani in sumă de 200 sau 300 lei pt a da in judecata anumiți proprietari care nu sânt cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare restante asociatie de proprietari Cristina256 Cristina256 Buna ziua, Avem pe scara o doamna care si-a inchiriat apartamentul din toamna, si tot de atunci plus cateva luni in urma cat a fost gol apartamentul, nu isi ... (vezi toată discuția)