Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apartamentul este pe numele meu, al mamei. Fata, 30 ani , nu ...

Apartamentul este pe numele meu, al mamei. Fata, 30 ani , nu mai locuieste cu mine din 2028, dar anul trecut a venit sa-i fac din nou mutatie deoarece pierduse Cartea de Identitate. Va rog sa-mi spuneti, daca legal , pentru ca nu stiu unde sta, in ce localitate din tara, pot sa o radiez din domiciliu , de la evidenta populatiei? Pot lua adeverinta de la Asociatia de Proprietari ca nu mai locuieste din 2018.
Cel mai recent răspuns: coco_stefania , utilizator 14:40, 1 Decembrie 2025
Buna ziua

Proprietarul unui imobil poate sesiza, în scris, personalul serviciului public comunitar de evidență a persoanelor cu privire la faptul că o persoană fizică, ce are înscris în actul de identitate domiciliul sau reședința la adresa imobilului proprietatea sa, nu mai locuiește la această adresă.

Nu e nevoie de adeverinta de la Asociatie, dar trebuie sa va prezentati personal la serviciul public comunitar de evidență a persoanelor din localitatea/sectorul dvs pentru a depune acea cerere.

Atentie: cererea se semneaza numai in fata functionarului. O puteti completa acasa, dar nu o semnati.

mai multe aici: [ link extern ] /
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare adeverinta asociatie proprietari Bianca_87 Bianca_87 Buna seara. Ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Cu 6 ani in urma am depus la ADP Sector 2 cerere pentru a mi se aloca un loc de parcare. In sfarsit ... (vezi toată discuția)
Obligatiile proprietarului la inchiriere danielamrom danielamrom Buna ziua, Am inchiriat de curand un apartament ( care este proprietatea parintilor mei, deci nu este pe numele meu) si atunci cand am anuntat ... (vezi toată discuția)
Viza flotant Yonut19 Yonut19 (1) Pentru înscrierea mentiunii de stabilire a resedintei în actul de identitate, persoana interesata se adreseaza Serviciului Public Comunitar de Evidenta a ... (vezi toată discuția)