Buna ziua!Lucrez ca asistent medical cu program de 12h,in cim este orar de 8h..La calcularea CO,nu este calculata o tura o zi de concediu?Adica eu am 17 zile de co de luat,deci ar trebui sa iau 17 zile lucratoare(fara weekend,fara zile legale libere incluse in astea 17),nu?Seful ne prosteste cu nu stiu ce formula calculat la 8h pe tura,deci nu.mi iasa 17 zile lucratoare...Dupa calculul meu,in 11 decembrie incep lucrul dupa ccc,am 17 zile de co,deci ar trebui sa incep activitatea pe 13 ianuarie?Nu am inclus weekenduri si zile legale.Am calculat corect?
Si avand in vedere ca programul meu este de 12 h,dar seful calculeaza zilele la 8h,este corect calculul 17*12÷8=25,5...adica eu trebuie sa stau in co 25 zile lucratoare?(in care nu includem zilele legale?)Nu trebuie sa stau 17?
Si vreau sa va mai intreb un lucru,revin din ccc,daca seful nu vrea sa lucrez doar tura de noapte,pot face ceva in privinta asta sau sunt nevoita sa demisionez?Inainte de ccc am lucrat doar noaptea si cu 2 saptamani inainte de a intra in risc maternal am lucrat ture de zi.Multumesc!