Certificate de concediu medical care se suprapun
Buna ziua,
Cum se procedeaza cu operatiunea in Reges a doua certificate de concediu medical care se suprapun?
Adica, este ok sa operez cel de-al doilea concediu medical cu o zi mai tarziu fata de ce scrie in certificat? Pentru ca altfel primesc eroare la transmitere.
Da, este normal sa operati al doilea concediu cu o zi mai tarziu ...
potrivit Ordinului comun al Ministerului Sănătății și al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate nr. 15/2018/1.311/2017, în situația în care unui salariat i se acordă în aceeași lună două certificate de concediu medical (CM), care se suprapun pentru o anumită perioadă, indemnizația se calculează astfel:
- indemnizația aferentă CM1 se calculează numai pentru zilele cuprinse între data începerii și data începerii CM2;
- indemnizația aferentă CM2, a cărui începere se suprapune peste perioada de valabilitate a CM1, se calculează în mod corespunzător, pentru toate zilele cuprinse până la finalul lui.
Suprapunere medicale
geony
Buna ziua.
Astazi persoana de la HR mi-a adus la cunostinta ca mi se suprapun 2 medicale de la acelasi doctor ,eu avand unul din 18-09-14 pana pe 24-09-14(de ... (vezi toată discuția)