Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Azi s-a emis citație pentru ordonanța președințială. Sotia ...

Buna ziua.Azi sa emis citație pentru ordonanța președințială.Sotia cu care sunt în divorț a primit și ea tot pe adresa care a locuit cu mine.dar ea nu mai locuiește aici.Nu știu unde locuiește.Ce se întâmplă?Se da alt termen sau o aduce cu mandat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:05, 4 Decembrie 2025
Vorbiți cu avocatul.
El știe ce a făcut și ce a scris.
Fiecare avocat are strategia sa, nu toți avocatii sunt la fel.
Puteti consulta și alt avocat dar nu cred ca va ajuta o discuție de 3 minute gratis.
Nu se da mandat.

București 2025
Ultima modificare: Joi, 4 Decembrie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț in strainatate cu minori ioana-otilia ioana-otilia Bună ziua. Suntem casatoriti de peste 11 ani,cu doi copii de 12 si 7 ani. Din cauza neintelegerilor dintre mine si sotul meu ce persista de cativa ani ... (vezi toată discuția)
Ce e mai avantajos, un divortla notar sau in tribunal, copil ... Auhsgs Auhsgs Ce e mai avantajos, un divortla notar sau in tribunal, copil minor. specific ca sotul e consumator de etnobotanice, si fara carte de mumca, eu am deja alta ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos, puteti sa ma lamuriti si pe mine?! corny39 corny39 Sotul a fost citat la tribunal ca martor intr-un proces, fiind marinar, nu s-a prezentat la termenele stabilite, intre timp si-a mutat domiciliul, venind la ... (vezi toată discuția)