Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

In Romania in legea educatiei scrie ca facultatile particulare ...

In Romania in legea educatiei scrie ca facultatile particulare au nevoie de autorizare / acreditare de la Min Educatiei.

Intrebarea pe care o am este daca este legal /normal ca o "entitate" sa se auto-numeasca facultate fara a fi autorizata sau acreditata. Facultate este termen general ?

Care este parerea dvs ?

Alte discuții în legătură

Bună ziua! m.am înscris astăzi la facultatea centrul internațional ... IULIANA26. IULIANA26. Bună ziua! M.am înscris astăzi la facultatea Centrul Internațional pentru învățământ Superior \"Tehnoeconomia Europeana\", dar tot astăzi am ... (vezi toată discuția)
Scoala postliceala - reduceri elevi ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua , daca urmez cursurile unei scoli postliceale particulare acreditate am dreptul la reducere pe tren ? (exact cum era la liceu sau facultate) ... (vezi toată discuția)
Valabilitate diploma ush adycrisx adycrisx Am absolvit fac. de Sociologie - Psihologie (ID, 4 ani, 2004-2008) in cadrul USH, iar acum mi s-a spus ca diploma nu este valabila deoarece forma ID nu este si ... (vezi toată discuția)