avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua! M.am înscris astăzi la facultatea ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua! M.am înscris astăzi la facultatea Centrul Internațional ...

Bună ziua! M.am înscris astăzi la facultatea Centrul Internațional pentru învățământ Superior "Tehnoeconomia Europeana", dar tot astăzi am verificat și lista facultăților acreditate, iar aceasta nu face parte din ele. Pe site-ul lor scrie ca este acreditata. Ce pot face în acest caz, pot parcurge 2 ani, iar după sa ma transfer la o facultate acreditata,cu același profil?
Cel mai recent răspuns: ioneliadumitrascu , utilizator 15:37, 13 Octombrie 2023
Ati verificat si in HG nr. 367 din 20 aprilie 2023 privind aprobarea Nomenclatorului domeniilor și al specializărilor/programelor de studii universitare și a structurii instituțiilor de învățământ superior pentru anul universitar 2023-2024 ?
[ link extern ]
Nu, nu am verificat. Nu știu exact ce trebuie sa fac, daca sa urmez cursurile și sa susțin licenta la ei, sau sa susțin licenta la o alta facultate. Am citit multe comentarii de la foști studenți,aceștia nu au reușit sa se angajeze, deoarece diploma nu era recunoscuta.
Verificati in HG si intrebati si la Minister..parerea mea, este bine sa va mutati la o facultate acreditata.
Sunt speriata, am achitat și taxa. Nu știu dacă o alta facultate ma accepta sa susțin examenul de licență la ea, în condițiile în care as parcurge cei 3 ani aici.
Intrebati si vedeti ce spun.

Alte discuții în legătură

Oug 42/2015 mony_mt75 mony_mt75 MA numesc Monica si in anul 1998 a absolvit Faculatatea CONTABILITATE, RELATII FINANCIAR BANCARE SI VALUTARE INTERNE SI INTERNATIONALE UNIVERSITATEA ... (vezi toată discuția)
Facultati neacreditate rroca rroca In septembrie 2008 am sustinut examenul de licenta la Universitatea Internationala Deschisa"Tehnoeconomia Europeana". Ulterior am aflat ca aceasta institutie ... (vezi toată discuția)
Validare studii 'spiru haret' daniada daniada Buna ziua. Am terminat cursurile Facultatii de Limba si Literatura Romana - Univ. Spiru Haret, in 2008, la ID, cu anul de inscriere la Universitate - 2004, ... (vezi toată discuția)