Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Am o datorie (am primit executare silită) pe suma de 20807, atat ...

Am o datorie (am primitexecutarevsiita)npesuma de 20807, atat la serviciucatrsi acasa. In actele de acasa apare si somatia imobiliare pe partea mea. Ce se intampla. Mie mi se va opri automat de la serv 30% din valoare. Se poate pune sechestru daca acit din salariu poprirea?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:11, 6 Decembrie 2025
De ce ati ales sã fiti rãu platnic'?
Din vina dumneavoastrã ati ajuns acum la executare imobiliarã.

Aveti 2 variante:
- fie plãtiti toata datoria odatã
- sau alegeti sã pierdeti casa
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Decembrie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un credit ipotecar pe un apartament. În caz de neplata a ... alexandrugeorgescu1 alexandrugeorgescu1 Am un credit ipotecar pe un apartament. În caz de neplata a obligațiilor, în ce ordine se recuperează sumele? Adică executarea silită a imobilului și ... (vezi toată discuția)
Executare silita nicoleta hotca nicoleta hotca buna ziua.iubitul meu si-a facut mai demulr un over draft pe care l-a platit pana la un mometdat, dupa care nu a mai reusit sa faca acest lucru...intre timp a ... (vezi toată discuția)
Incepere executare silita nairam63 nairam63 Un girant poate fi executat silit fara a i se aduce la cunostinta inceperea procedurii de execuatre silita? Daca la dosar sunt instiintari catre girant ... (vezi toată discuția)