Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Dosar la CCR

Buna ziua!
Am un dosar la ccr care a fost inregistrat in 2022 si inca e in faza de raport
As dori sa stiu cum pot afla motivele intarzierii.
Mi se pare de prost gust sa astept atat si inca sa nu ma judec.
Cel mai recent răspuns: Emanuel333 , utilizator 16:07, 7 Decembrie 2025
Nu s-a intocmit raportul. Volumul de munca la CCR este mare si dosare multe. Posibil ca dosarul dvs. sa nu fie printre prioritati.
Multumesc pentru raspuns dar nu ar trebui un termen rezonabil?
Ar fi util sa vorbesc si cu cei de la institutia avocatului poporului? Daca nu pot sa grabesc judecarea macar sa aflu motivele oficiale ale intarzierii.
Ultima modificare: Duminică, 7 Decembrie 2025
Emanuel333, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un dosar la ccr care e in faza de raport de foarte mult timp ... Emanuel333 Emanuel333 Am un dosar la ccr care e in faza de raport de foarte mult timp cam din 2022. Care sunt conditiile sa fac plangere la avocatul poporului sa urgentez procesul ... (vezi toată discuția)
Decizia curții constituționale din data de 26 mai 2022 de admitere ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Decizia Curții Constituționale din data de 26 mai 2022 de admitere a excepției de neconstituționalitate a dispozițiilor art. 155 alin. (1) din Noul ... (vezi toată discuția)
Avocatul poporului. propuneri privind modificarea statutului acestuia. Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Extras din decizia Curtii Constitutionale Nr. 967 din 20 noiembrie 2012 in care s-a pus iin discutie si s-a declarat neconstitutional un text legal prin care ... (vezi toată discuția)