avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am un dosar la ccr care e in faza de raport de foarte ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am un dosar la ccr care e in faza de raport de foarte mult timp ...

Am un dosar la ccr care e in faza de raport de foarte mult timp cam din 2022. Care sunt conditiile sa fac plangere la avocatul poporului sa urgentez procesul pentru a ma judeca mai repede si pentru a-mi admite cererea avocatul poporului?
Cel mai recent răspuns: Emanuel333 , utilizator 08:34, 7 Mai 2025
Intra in competenta institutiei Avocatul Poporului petitiile care au ca obiect incălcarea drepturilor sau libertăţilor persoanelor fizice prin acte sau fapte administrative ale autorităţilor administraţiei publice sau prin actele administrative ale regiilor autonome.

Detalii
[ link extern ] /
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit? pe ce....?? Neyra353 Neyra353 Nu detineam nici o propietate mobila sau imobila ,la aceea data iulie 2012 cand m-am pomenit cu o somatie de plata a impozitului in valoare de...1200 ... (vezi toată discuția)
Cand poti apela la avocatul poporului? paumaria paumaria As vrea sa stiu concret cu ce probleme poti apela la Avocatul Poporului. Nu am inteles din site-ul lor la ce \\" acte sau fapte administrative \\" se refera. ... (vezi toată discuția)
Discriminare morty morty Buna ziua, Sunt angajat in cadrul unui hypermarket avand contractul de munca suspendat pentru crestere copil cu handicap 3-7 ani.Firma a acordat cadouri de ... (vezi toată discuția)