avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen de depunere Concluzii scrise
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen de depunere Concluzii scrise

Daca citeste cineva acest mesaj si are posibilitatea sa-mi comunice urmatoarele :
Judecatorul poate sa nu ia in considerare Concluziile scrise, depuse prin registratura doua zile mai tarziu de la ultima sedinta de fond ?
Explicatie. Sedinta a avut termen 16.02.2010 si s-a tinut.
In sedinta am depus si alte documente, inclusiv Concluzii scrise ( la pachet ) atunci cand mi-au fost cerute. Nu mi s-a permis sa le citesc in sedinta.
Apreciez ca acestea nu au fost in Dosar cand s-a luat Hotararea, nu s-au citit, ... pentru ca altfel nu-mi explic motivatia.
De aceea am revenit si le-am depus prin registratura in 18.02.2010.
(urmeaza a le depune maine).
Se mai poate schimba Hotararea stabilita in Dispozitivul de sedinta afisata pe site in data de 17.02.2010.
Daca nu, aceste documente sunt luate in considerare pentru recurs ?
Cu multe multumiri,
Ing. Gagea Nicolae
nicugagea@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: ganirolf , utilizator 12:14, 21 Septembrie 2010
buna ziua
daca ati depus in sedinta de judeca si minuta apare pe sait nu mai vad rostul altor concluzii scrise atata timp cit instanta s-a pronuntat ,daca vi se comunica aminarea de pronuntare pentru data x atunci da puteti depune concluzii scrise prin registratura .
altfel nu mai vad relevanta depuneri altor concluzii scrise ,pastrati pentru recurs .
av danela
Doamna Daniela,
Am intentia sa depun prin registratura aceleasi documente pe care le-al depus in Instanta, intrucat apreciez ca s-au facut piredute.
Pe site nu apare ca le-am depus. Se comunica doar hotararea.
Cu multe multumiri,
Nicu
Concluziile scrise se depun in cadrul ultimei sedinte, dupa ce judecatorul costata dosarul in stare de judecata, nu mai sunt alte cereri de formulat, si acorda cuvantul pe fond. Daca, si numai daca, aveti pregatire juridica, (nu este neaparat să fiti avocat sau jurist), puteti citi concluziile si se numesc concluzii orale. Altfel, le depuneti la instantă si ele vor fi citite de complet in camera de consiliu, si da, se va tine cont de ele, daca sunt relevante. Le puteti depune după şedintă, în conditiile in care instanta amană pronuntarea special pentru depunerea concluziilor scrise (maxim 7 zile). Daca deja s-a pronuntat în aceeasi zi, nu mai puteti depune nimic, dosarul este deja judecat, urmand eventual caile de atac.
Daca nu s-a amanat pronuntarea atunci degeaba mai puneti concluzii scrise.Daca sunteti nemultumit de hotarare puteti exercita o cale de atac.
Va multumesc tare mult pentru mesaj.
Probabil pentru recurs am sa fiu nevoit sa apelez la un avocat.
Ing. Gagea Nicolae


Alte discuții în legătură

Este ilegal sa trimit o scrisoare judecatorului care imi va da sentinta? loreenee loreenee Buna seara. In cadrul unui proces penal la ultima sedinta mi s-a dat dreptul de a lua cuvantul. Dar datorita emotiilor m-am fastacit si nu am prea zis ce ... (vezi toată discuția)
Cale de atac - pot schimba avocatul, pot prezenta alte inscrisuri? t_zdru t_zdru exista vreo modalitate ca in perioada care incepe de la sedinta de apel pina la pronuntarea sentintei ( o saptamina) de schimbare a avocatului sau de ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntare adi_2010 adi_2010 Astazi se implinea termenul de 7 zile dat pentru pronuntarea intr-un proces de fond. Pe site-ul judecatoriei a aparut specificarea ca s-a amanat cu inca 7 ... (vezi toată discuția)