avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie concediu ingrijire copil pana la 2 ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie concediu ingrijire copil pana la 2 ani

in cazul in care sotia nu are stagiul de cotizare de 12 luni, sotul care este administrator la o sc comerciala, poate beneficia de aceasta indemnizatie? Mentionez ca are contract cu casa de sanatate si casa de pensii din anul 2000. Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: lilyanna , utilizator 22:54, 18 Februarie 2010
cum este numit sotul administrator la respectiva societate?
Este administrator unic la un SRL
Ca sa se beneficieze de indemnizatia pentru CIC, legea prevede realizarea de venituri profesionale supuse impozitului pe venit in ultimul an , timp de 12 luni, anteriror datei nasterii copilului.
Multumesc pt raspuns. deci nu are dreptul neobtinand venituri supuse impozitului pe venit
Poate sa-si faca un contract de prestari servicii la societatea la care este asociat unic ...

Alte discuții în legătură

Asigurare sociala in calitate de asociat maraion maraion Buna ziua, Va rog foarte mult sa ma sfatuiti cum este mai bine sa procedez. In data de 2aprilie2010 mi-am incheiat CIM la locul de munca pe care-l aveam. ... (vezi toată discuția)
Taxa alonso_first_one alonso_first_one Se poate plati undeva o taxa,astfel incat o viitoare mama fara servici sa beneficieze de indemnizatia de crestere a copilului?Va intreb pentru ca stiu ca se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil yky yky sunt in somaj de trei luni si am ramas insarcinata. mentionez ca mai am inca trei luni de somaj. voi beneficia de indemnizatie pt cresterea copilului? (vezi toată discuția)