ContSters71920 
	    	Utilizator

ContSters71920 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

florinm. 
	    	Utilizator

florinm. 
	    	Utilizator	    

In drept, intampinarea s-ar motiva pe art.308 C.proc.civ.
Este vorba despre exceptia tardivitatii cererii de recurs ...faceti calculul termenului de recurs de la data primirii hotararii primei instante si pana la depunerea recursului , fara sa luati in calcul nici ziua cand a inceput si nici ziua cand s-a sfarsit termenul.
Daca va da peste 10 zile atunci recursul este tardiv depus.
 Luminita Pop	                   

Ce cale de atac sa folosesc si ce articol din Codul de proc. civila impotriva unui recurs respins ca nefondat de catre Curtea de Apel? Precizez ca am cerut ... (vezi toată discuția)
	                    Luminita Pop	                   

Ce cale de atac sa folosesc si ce articol din Codul de proc. civila impotriva unui recurs respins ca nefondat de catre Curtea de Apel? Precizez ca am cerut ... (vezi toată discuția)

marusca	                   

Am urmatoarea intrebare: pe vechiul cod civil procesele cu casele de pensii aveau doua grade de jurisdictie,respectiv fond la tribunal si recursul la curtea de ... (vezi toată discuția)
	                    marusca	                   

Am urmatoarea intrebare: pe vechiul cod civil procesele cu casele de pensii aveau doua grade de jurisdictie,respectiv fond la tribunal si recursul la curtea de ... (vezi toată discuția)

adriana.chiritescu	                   

Buna seara,
       Se face recurs in termen legal la o hotarare al Tribunalului Muncii castigat atat pe fond cat si pe cauza.instanta ... (vezi toată discuția)
	                    adriana.chiritescu	                   

Buna seara,
       Se face recurs in termen legal la o hotarare al Tribunalului Muncii castigat atat pe fond cat si pe cauza.instanta ... (vezi toată discuția)