avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plangerea penala - un pas inainte ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plangerea penala - un pas inainte ?

Buna ziua,

Am castigat un litigiu de munca impotriva fostului angajator(srl). Am obtinut decizia irevocabila si definitiva. Acesta nu doreste sa efectueze plata (este in prag de faliment ); deasemenea nu doreste sa-mi opereze in cartea de munca.

Spuneti-mi va rog ce pot face in conditiile in care prin plangerea penala facuta de mine reuseste sa demonstreze ca nu poate plati si scapa bine mersi ?
Credeti ca se poate ajunge la proces penal daca nu-mi inchide cartea de munca ?
Multumesc
Plangerea penala nu este facuta pentru a demonstra ca nu poate plati, ci ca a savarsit o infractiune.
Adresati-va in acelasi timp si unui executor judecatoresc pentru a pune in executare hotararea judecatoreasca.
executorul judecatoresc, din pacate, nu este o solutie, deaorece firma are conturile poprite si mai multi creditori pe urmele ei.. .
Posibil in ceea ce priveste recuperarea drepturilor nefiind viabila solutia cu executorul, dar pentru inchiderea carnetului de munca va puteti adresa si ITM-ului
... am explicat ca salariu se plateste de catre angajator inaintea altor obligatii art156 c. mun. si ca se poate adresa unui executor jud.
Ultima modificare: Duminică, 21 Februarie 2010
ctynn, utilizator
si daca nu vrea si nu mai are de unde ?!
a inchis toate punctele de lucru.
are avocat si cunoaste legea.

Alte discuții în legătură

Prioritatea creantelor salariale in procedura insolventei casanova casanova Mi-am desfasurat activitatea in cadrul unei societati care a intrat in insolventa . Drepturile salariale neincasate au prioritate si in cadrul procesului de ... (vezi toată discuția)
Raport fonduri obt din lichidare si plan distributie ContSters102066 ContSters102066 Am urmatoarea speta: S-au intocmit cele doua acte procedurale care \"s-au afisat\" la usa instantei - asa e pv inreg la registratura dar in fapt nu exista ... (vezi toată discuția)
Ajutoooor procedura MIXAM MIXAM Situatia este urmatoarea: 1. se numeste un administrator jud de catre creditori, sindicul mentioneaza in sentinta 2. se depun de catre angajati cereri de ... (vezi toată discuția)