avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfiintare post in favoarea altui salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfiintare post in favoarea altui salariat

Va rog sa ma lamuriti in aceasta problema. Angajatorul meu face disponibilizari pe motive economice. Eu detin un post pe cumul de functii, 3 dintre ele necesitand cursuri de specializare pe care eu le-am efectuat. Acum inteleg, ca doreste disponibilizarea mea si repartizarea functiilor mele, secretarei,pe care intentioneaza chiar sa o trimita la acele cursuri, pe care eu deja le detin. Pot contracara cumva aceasta decizie? Precizez ca firma are nevoie de acele specializari, fara de care nu poate participa la licitatii.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: w0lfshad3 , utilizator 21:51, 24 Februarie 2010
Ati primit decizia privind disponibilizarea dumneavoastra ? Dar preavizul ?
Pana nu primiti aceste documente ( in ordinea inversa ) respectiv, pana cand nu aflati care este motivul invocat de catre angajator in cuprinsul decizie, motiv care a determinat eventuala disponibilizare a dumneavoastra, un eventual raspuns ar putea sa va deruteze in loc sa va ajute.
Nu am primit inca nici un document. Sunt alti colegi care au primit deocamdata. La toti motivul invocat a fost acelasi-cel economic.Situatia mea este la nivel de discutii, insa n-as vrea sa ma ia pe nepregatite.
Multumesc!
Imi pare rau pentru dvs. dar nu prea aveti ce face acum;in momentul primirii deciziei de concediere o puteti contesta in instanta motivand ca nu este reala si serioasa.
Am inteles ca la acest moment nu am ce face. Intrebam ce pot face apoi, ce articole pot invoca...daca exista, daca pot avea castig de cauza...
Multumesc!
Nimeni nu va poate oferi temeiuri legale fara sa stie despre ce e vorba...pana nu primiti decizia si nu consultati pe cineva de specialitate sa va evalueze sansele nu vi se poate raspunde

Alte discuții în legătură

Decizia instantei poate fi motivata pe probele tale in favoarea paratei? masayoshi masayoshi Instanta a luat decizii in baza probelor mele, dar in favoarea paratei, ignorand sustinerea pe care am prezentat-o si chiar ratiunea probelor. Deasemenea ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului, este posibila disponibilizarea mea? Angy_Sory Angy_Sory BUNA ZIUA, VA ROG SA MA AJUTATI! SUNT IN CONCEDIU PENTRU CRESTEREA COPILULUI DE PANA LA 2 ANI, SUNT ZVONURI CA LA SOCIETATEA LA CARE LUCREZ SE VOR FACE ... (vezi toată discuția)
Am fost disponibilizat. de ce eu si nu altul mai putin competent? sileonica sileonica Am fost disponibilizat cu toate ca am colegi care au \"scapat\", colegi mai putin competenti si cu \"bube`n cap\" - concedii medicale cand vreau muschii lor, ... (vezi toată discuția)