Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
sunt nascut pe 23.11.1956.si v-asi ruga foarte mult sa mai ma lamuri -ti cu inca doua probleme;1.daca la ani de grupa l mi se adauga ceva. 2 daca am lucrat legal in spania 3 ani cu contracte de munca prin ministerul muncii si mi-am platit toate taxele va rog sa -mi spuneti daca se poate adauga si acesti ani.va multumesc din suflet
sunt nascut pe 23.11.1956.si v-asi ruga foarte mult sa mai ma lamuri -ti cu inca doua probleme;1.daca la ani de grupa l mi se adauga ceva. 2 daca am lucrat legal in spania 3 ani cu contracte de munca prin ministerul muncii si mi-am platit toate taxele va rog sa -mi spuneti daca se poate adauga si acesti ani.va multumesc din suflet. am revenit cu raspunsul la intrebarea dumneavoastra
Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona", aceasta practica nefiind acceptata in nicio comunitate online si conducand la stergerea tuturor clonelor.