avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare medicala , boala profesionala nerecunoscuta ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare medicala , boala profesionala nerecunoscuta la CFR

Buna ziua, sint Vaum Claudiu , mecanic locomotiva, acum 2 ani am fost diagnosticat cu Hernie de disc si Prolaps discal , am 20 ani la CFR, 25 ani total vechime , etate 41 ani, in instanta pot cistiga pensionarea si recunoasterea bolii ca fiind profesionala , doctorul neuro spune ca trebuia recunoscuta boala, alte motive, administratia cu sindicatele au ajuns la aceasta intelegere, in detrimentul nostru . Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Stagiul de cotizare necesar pentru a beneficia de pensie de invaliditate cristi 1969 cristi 1969 Am varsta de 41 ani, am fost operat de hernie de disc l4-l5, am vechime in munca de 22 ani si 6 luni( din care1 an si 2 luni armata+1 an scoala militara). Ma ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala sau renta viagera Edward199 Edward199 Buna ziua ! In ultimii 3 ani am facut 3 hernii de disc la acelasi angajator ! cum exista obligatia cu doctorul de medicina muncii , angajatorul nu vrea sa mai ... (vezi toată discuția)
Permise cfr pentru pensionari cfr ciobanu constantin ciobanu constantin Cum pot sa obtin permisele CFR pentru mine pensionar CFR ( 46 de ani vechime munca in CFR ) si sotia mea daca au trecut mai mult de 3 ani de cand am iesit la ... (vezi toată discuția)