avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Secvente ....
@luiza, nu sunt o cinefila, dar pe unele le identific :

[ link extern ]

@iulia, in afara ca fac oficiile de gazda, chiar imi lipsesti !

[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
Ma rog ... Depinde cum privesti. Mie mi se par anoste.
Ma asteptam sa primesc un raspuns la intrebare si primesc un comentariu la postare. Pina la urma e bine si asa ...
[ link extern ]
[ link extern ]
@trope_doi, stiu ca si tu esti o nonconformista, stiu ca iubesti (la modul "nesiropos" )
stiu ca iubesti sectiunea "secvente" ...care si mie o sa-mi iasa pe ochi...am si eu termene la situatii...Eu te astept !

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 29 Aprilie 2010
ContSters109653, utilizator
Luna aceasta e ultima cu "termene" impuse de Finante!
Azi ma gandeam cu ce sa inlocuiesc... Si iata ce mi-a dat prin minte...
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Una pe zi! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR E vorba de o melodie pe zi, incepand de azi, pentru frumoasele si distinsele noastre colege! Cu toata ... (vezi toată discuția)
Sorin olariu stelarman stelarman sorin olariu ,un epigramist dintr-o generatie mai noua dar la fel de talentata.dovada aici INTEROGATORIU M-au dus aseara la Chestura Ca scriu umor ... (vezi toată discuția)
Sergiu nicolaescu (aprilie 1930-ianuarie 2013) Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Pe 12 decembrie, Sergiu Nicolaescu spunea de la tribuna Senatului: \\"Mai am putini ani de trait si mi-am dorit sa-i termin in profesia mea, pentru acest lucru ... (vezi toată discuția)