avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Secvente ....
un cadou de la prieteni, pentru tine :

[ link extern ]

faza:D tareeee :

[ link extern ]

toata lumea a inchis ? :wave:noapte buna
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Mai 2010
ContSters109653, utilizator
Un ..altfel de 1 mai B-)

[ link extern ]
legally a scris:

Un ..altfel de 1 mai B-)

[ link extern ]

:hugall:

[ link extern ]

de part 2 e responsabil altcineva :D
Mare atentie..... "o capodoperă a ambiguităţii care poate avea numeroase planuri de lectură". Pe de-o parte film psihologic în care starea de vis si cea de realitate "glisează" una peste cealaltă lăsand privitorul să răspundă la întrebarea a la Ph.K.Dick : dacă mai mulţi viseaza acelaşi vis atunci care este realitatea ?", iar pe de altă parte film protestatar despre sistemul totalitar, film-parabolă asemenea "Zborului..." lui Milos Forman. Una dintre asemanările cu Tarkovsky este elementul apei, care dobandeşte pe langa funcţia de element primordial, binefacător, creator şi o a doua semnificaţie, aceea de element coroziv, nu distrugător ci de preschimbare. "

[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Una pe zi! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR E vorba de o melodie pe zi, incepand de azi, pentru frumoasele si distinsele noastre colege! Cu toata ... (vezi toată discuția)
Sorin olariu stelarman stelarman sorin olariu ,un epigramist dintr-o generatie mai noua dar la fel de talentata.dovada aici INTEROGATORIU M-au dus aseara la Chestura Ca scriu umor ... (vezi toată discuția)
Sergiu nicolaescu (aprilie 1930-ianuarie 2013) Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Pe 12 decembrie, Sergiu Nicolaescu spunea de la tribuna Senatului: \\"Mai am putini ani de trait si mi-am dorit sa-i termin in profesia mea, pentru acest lucru ... (vezi toată discuția)