avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Secvente ....
Liviu, multe trebuie sa stim - general discutand… Vrei sa stii, cumva, cum sa fii… motan obraznicutz? :D :">
Nimeni nu poate “rezista” la asa ceva…
[ link extern ]

Si eu vreau sa traiesc pana voi muri! B-) Prefer sa fie de plictiseala, pe la 160 de ani… dar cum mi-o fi norocul: daca o fi mai mult, asta e! Ghinionul meu! Numai boala sa nu ma doboare!

[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]
@trpe_doi, concluzia mea :
indrazneste, viseaza, munceste cu si din pasiune si vei razbi !
Intoarcete la origini, pentru ca acolo te vei simti acasa !
Iubeste cum nimeni nu poate iubi, admira cum nimeni nu poate admira, traieste cum nimeni nu poate trai in locul tau !
Incearca sa daruiesti...chiar daca darul tau nu e primit cum se cuvine...incearca din nou si din nou ...
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 30 Aprilie 2010
ContSters109653, utilizator
mesajul e puternic

[ link extern ]
Corina, :bow:

Multi pot invarti o sabie dar foarte putini pot fi samurai… (chiar si figurativ discutand)
[ link extern ]

[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Una pe zi! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR E vorba de o melodie pe zi, incepand de azi, pentru frumoasele si distinsele noastre colege! Cu toata ... (vezi toată discuția)
Sorin olariu stelarman stelarman sorin olariu ,un epigramist dintr-o generatie mai noua dar la fel de talentata.dovada aici INTEROGATORIU M-au dus aseara la Chestura Ca scriu umor ... (vezi toată discuția)
Sergiu nicolaescu (aprilie 1930-ianuarie 2013) Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Pe 12 decembrie, Sergiu Nicolaescu spunea de la tribuna Senatului: \\"Mai am putini ani de trait si mi-am dorit sa-i termin in profesia mea, pentru acest lucru ... (vezi toată discuția)