Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Functionare ca mediator

Buna ziua ,
As dori o informatie - Sant actionar / administrator intr-o firma unde sant si consilier juridic angajat .Pot functiona si PFA mediator fara sa renunt la firma ?Activitatea firmei este in alt domeniu decat cel juridic .
Va multumesc
Iuliana Rusu
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA TAN , Consilier juridic 18:00, 5 Martie 2010
Buna ziua.
Conform Leg.192/2006 modificata cu Leg.nr.370/2009 :
Articolul 75 se modifica si va avea urmatorul cuprins:
"Art. 75
Avocatii, notarii publici si consilierii juridici care dobandesc calitatea de mediator potrivit prevederilor prezentei legi pot desfasura activitatea de mediere in cadrul formelor de exercitare a profesiei lor la sediul unde isi exercita activitatea."
Succes!
Cu respect,Alexa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mediator si pfa mitan1989 mitan1989 am un pfa cu activitate de consiliere financiara caen 7022,am urmat cursurile de mediator, intrebare--------la registrul comertului mi s-a spus ca nu pot fi ... (vezi toată discuția)
Compatibilitate intre meseria de consilier juridic si cea de mediator theilona theilona As dori sa intreb daca un consilier juridic poate fi in acelasi timp si mediator?Multumesc! (vezi toată discuția)
Medierea 18bubu 18bubu buna ziua!stie cineva unde se reglementeaza ca incepand cu data de 03.03.2010 ar fi obligatorie medierea? multumesc (vezi toată discuția)