Katt 
	    	Utilizator

Katt 
	    	Utilizator	    

csaby2011 
	    	Utilizator

csaby2011 
	    	Utilizator	    

Katt 
	    	Utilizator

Katt 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Roger25	                   

Buna ziua,
Situatia e in felul urmator: in data de X am depus preavizul de 20 zile lucratoare pentru a-mi da demisia din firma (vroiam sa ma angajez la alta ... (vezi toată discuția)
	                    Roger25	                   

Buna ziua,
Situatia e in felul urmator: in data de X am depus preavizul de 20 zile lucratoare pentru a-mi da demisia din firma (vroiam sa ma angajez la alta ... (vezi toată discuția)

sanducatanas	                   

Un salariat,ospatar,isi depune demisia la 17.10.2011.Conform Legii i se acorda un
preaviz de 20 de zile.Salariatul nu se mai prezinta la serviciu din data de ... (vezi toată discuția)
	                    sanducatanas	                   

Un salariat,ospatar,isi depune demisia la 17.10.2011.Conform Legii i se acorda un
preaviz de 20 de zile.Salariatul nu se mai prezinta la serviciu din data de ... (vezi toată discuția)

UnDac	                   

Buna,
M-am angajat de ceva vreme si la inceput era totul lapte si miere. Apoi am aflat si ce era dupa gard. Salariul nu e cat mi s-a spus la interviu, ... (vezi toată discuția)
	                    UnDac	                   

Buna,
M-am angajat de ceva vreme si la inceput era totul lapte si miere. Apoi am aflat si ce era dupa gard. Salariul nu e cat mi s-a spus la interviu, ... (vezi toată discuția)