avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor 15%
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor 15%

sunt profesor lgoped la un cabinet logopedic interscolar ( acest cabinet functioneaza la o scoala de masa / invatamant obisnuit ) , in Legea invatamantului ,actualizata la 05.12.2008, la Cap VII, "Art. 47. - (1) La nivelul învatamântului prescolar, primar si gimnazial, pe lânga unele unitati de învatamânt reprezentative în zona respectiva se organizeaza
centre logopedice interscolare, coordonate de inspectoratele scolare, ca structuri de învatamânt special integrat.
(2) Centrele logopedice interscolare functioneaza cu profesori logopezi, având calificarea în psihopedagogie speciala, psihologie sau pedagogie; acestia au si
obligatia sa îndrume educatoarele, învatatorii si institutorii în metodica dezvoltarii si corectarii limbajului celor care prezinta tulburari de vorbire."
Va rog a ma lamuri daca am dreptul la sporul de 15% care se acorda personalului didactic care lucreaza cu elevii cu tulburari de limbaj.
Va multumesc anticipat. Logoped Streza Daniela
.

Alte discuții în legătură

Institutor invatamant de masa pe diploma de absolvire,titular invatator-ed.inv.special miky_candle miky_candle Buna ziua, Am o mare rugaminte...As dori sa stiu in ce situatie ma aflu...Sunt invatator educator titular intr-o scoala speciala si am obtinut in 2009 gradul ... (vezi toată discuția)
Post conform studiilor Mia12 Mia12 Am absolvit Liceul pedagogic, Facultatea de Drept si am facut un curs de perfectionare de 112 ore pentru invatamantul special. Pot sa fiu incadrat ca profesor ... (vezi toată discuția)
Profesia de invatator MaziluG MaziluG Pentru a profesa ca invatator este obligatorie facultatea de stiinte ale educatiei sau se poate si cu facuktate in alt domeniu? Pot sustine concurs pt ocuparea ... (vezi toată discuția)