SRL fara activitate din 2006,dizolvata in 2007,numit lichidator judiciar 2008,am depus declaratiile trimestriale cu impozitul minim dar nu l-am platit,va rog sa imi spuneti daca nu o sa-l cuprind in bilantul contabil ce se intampla?NU dispun de aceste sume, ce sa fac? Mentionez ca nu am alte datorii la buget, am stoc de marfa si am creditat SRL-ul.Lichidatorul a fost numit la solicitarea AVAS dar eu nu am primit nici o somatie sau instiintare ca sunt debitoare.Va multumesc.
lichidatorul e numit la solicitarea anaf nu avas..ptr impozitul ala nenorocit sa numit.. o sa va vanda marfa si il recupereaza.. ati scapat si dvs si de belele si de marfa.. ce ramane..
din pacate nu aveti cum evita in nici un fel acest imponzit, trebuie platit si apoi inchis firma sau suspendati activitatea pentru 3 ani si in acest timp mai vedeti ce se intampla.
Va multumesc ca mi-ati raspuns. Nu pot suspenda activitatea deoarece mi s-a numit lichidator la solicitarea AVAS in 2008, deci nu din cauza impozitului minim.Stoc de marfa am doar scriptic - faptic 0 si active 0
Firma dizolvata
lucia popp
-un srl cu asociat unic, infiintat in martie 2007 si dizolvat in noiembrie 2007 , in baza art 235/Legea nr 31/1990 republ, cu activitate 0 de la inceput pana ... (vezi toată discuția)