ContSters71920 
	    	Utilizator

ContSters71920 
	    	Utilizator	    

Corina Capotã 
	    	Avocat

Corina Capotã 
	    	Avocat	    

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
 CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat 	
			 Corina Capotã 
	    	Avocat

Corina Capotã 
	    	Avocat	    

costycosty	                   

Sunt bugetar. Am pensia alimentara stabilita de plata la 330 lei la un salariu de 1360 lei. Odata cu taierea de 25% salariul a scazut dar pensia nu. Cum ... (vezi toată discuția)
	                    costycosty	                   

Sunt bugetar. Am pensia alimentara stabilita de plata la 330 lei la un salariu de 1360 lei. Odata cu taierea de 25% salariul a scazut dar pensia nu. Cum ... (vezi toată discuția)

cristyna2010	                   

Am divortat in 2004 si m-am mutat in Bucuresti.(fostul meu sot are domiciliul in alt oras).Intrebarea mea este unde trebuie sa depun cererea de recalculare a ... (vezi toată discuția)
	                    cristyna2010	                   

Am divortat in 2004 si m-am mutat in Bucuresti.(fostul meu sot are domiciliul in alt oras).Intrebarea mea este unde trebuie sa depun cererea de recalculare a ... (vezi toată discuția)

andromeda2010	                   

Va rog sa-mi spuneti si mie care este instanta competenta pentru recalcularea pensiei? Cea de la domiciliul paratei sau cea care a fixat initial ... (vezi toată discuția)
	                    andromeda2010	                   

Va rog sa-mi spuneti si mie care este instanta competenta pentru recalcularea pensiei? Cea de la domiciliul paratei sau cea care a fixat initial ... (vezi toată discuția)