avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj tehnic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj tehnic

Lucrez la o societate cu CIM norma intreaga,dar mai am un contract cu timp partial (4 ore) la o alta firma.prima firma la care lucrez cu norma intreaga trece printr-o situatie economica grea /Pot beneficia de somaj tehnic pentru 3 luni?Treabuie sa
renunt la contractul partial?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 22:30, 13 Martie 2010
Da.
Nu trebuie sa renuntati la al doilea loc de munca.
Este perioada suspendării contractului individual de muncă din iniţiativa angajatorului, în cazul întreruperii temporare a activităţiiul salariatilor si nu are nici o legatura cu celalalt angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic in sanatate didigina didigina Lucrez la un cabinet medical, medic de familie ,si in urma decesului medicului titular, reprezentantul legal a angajat un alt medic dar veniturile au scazut ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic si ccc andreealoredana andreealoredana Buna seara!!! Va rog sa ma ajutati intr-o problema!! Sunt angajata la o firma de 2 luni…firma beneficiaza de pe urma mea de la somaj cam 750 de lei ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut pt intrare in "somaj tehnic" conform oug nr. 28/2009 Mirela71 Mirela71 buna seara! as avea si eu nevoie de anumite explicatii in ceea ce priveste intrarea unor angajati in\"somaj tehnic\" conform OUG 28/2009. Ce demersuri trebuie ... (vezi toată discuția)