avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj tehnic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj tehnic

Lucrez la o societate cu CIM norma intreaga,dar mai am un contract cu timp partial (4 ore) la o alta firma.prima firma la care lucrez cu norma intreaga trece printr-o situatie economica grea /Pot beneficia de somaj tehnic pentru 3 luni?Treabuie sa
renunt la contractul partial?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 22:30, 13 Martie 2010
Da.
Nu trebuie sa renuntati la al doilea loc de munca.
Este perioada suspendării contractului individual de muncă din iniţiativa angajatorului, în cazul întreruperii temporare a activităţiiul salariatilor si nu are nici o legatura cu celalalt angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic in sanatate didigina didigina Lucrez la un cabinet medical, medic de familie ,si in urma decesului medicului titular, reprezentantul legal a angajat un alt medic dar veniturile au scazut ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic si ccc andreealoredana andreealoredana Buna seara!!! Va rog sa ma ajutati intr-o problema!! Sunt angajata la o firma de 2 luni…firma beneficiaza de pe urma mea de la somaj cam 750 de lei ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut pt intrare in "somaj tehnic" conform oug nr. 28/2009 Mirela71 Mirela71 buna seara! as avea si eu nevoie de anumite explicatii in ceea ce priveste intrarea unor angajati in\"somaj tehnic\" conform OUG 28/2009. Ce demersuri trebuie ... (vezi toată discuția)